valabil la 20 Mar 2025
Contract cu clauza de telemunca. Clauza de mobilitate vs diuna
Raspuns oferit de Alexandra Nedelcu

Expert Legislatia munciiINTREBARE Avem un salariat, manager de zona, care are locul de munca in contract la sediul societatii din Bucuresti, dar el locuieste in Satu Mare si isi desfasoara activitatea 3 zile pe saptamana prin deplasari in diverse judete ale tarii si 2 zile pe saptamana de la domiciliu. Pentru zilele de deplasare se intocmeste ordin de deplasare si se plateste diurna. Va rog sa-mi spuneti daca: 1. Pentru zilele in care isi desfasoara activitatea de la domiciliu trebuie intocmit act aditional de telemunca? 2. Pentru zilele de deplasare: - Este necesar sa introducem clauza de mobilitate si care sunt conditiile acordarii acesteia? sau - Putem acorda in continuare diurna si care este limita de timp pentru acordarea acesteia?
• Tip societate: S.R.L.
• Numar de angajati: 11-50 angajati
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Creeaza un CONT de TESTARE GRATUITA pentru a avea acces la toate raspunsurile din PortalCodulMuncii.ro, completand formularul de mai jos. (Poti vedea exemple de raspunsuri cu un
Clic aici)
Informatii la zi oferite de expertii PortalCodulMuncii.ro -
cel mai cunoscut site de consultanta in legislatia muncii din Romania
Vrei sa ai acces instant la TOATE Explicatiile, Intrebarile si Raspunsurile + Noutatile din lege?
Este foarte simplu! TESTEAZA GRATUIT pentru 48 de ore!
- Ai la dispozitie o Baza de Date cu peste 68.000 de intrebari si raspunsuri
- Gasesti Legislatie la zi + Sfaturile specialistilor in Codul Muncii si HR
Completeaza formularul de mai jos si TESTEAZA GRATUIT! Beneficiaza de oferta noastra speciala!
Atentie la data valabilitatii intrebarii!
Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 20 mar 2025.
VIZUALIZATI INSTANT acest raspuns, platind prin SMS!
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Sau CLICK AICI pentru a alege varianta de Abonament pentru 3, 6 ori 12 luni.
Veti putea adresa intrebari in mod direct consultantilor si veti putea vedea toate intrebarile si raspunsurile din site.
Peste 700 de clienti folosesc zilnic site-ul nostru.
Newsletter PortalCodulMuncii.ro
Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul Portalcodulmuncii.ro si primesti cadou Raportul special "3 modele Editabile de Fise de Post si Evaluare"!
Intrebari similare din categoria Clauza de mobilitate
Intrebare: O firma care presteaza activitate de amenajari spatii de birouri, finisaje de interior - are angajati care nu au un loc fix de munca ei lucreaza acolo unde au lucrarea, in diverse spatii. Am avut in contract trecuta o clauza de mobilitate in valoare de 100 lei, acum as dori sa modific valoarea acestei clauzei si as vrea sa stiu ce valoare maxima as putea trece in asa fel incat sa nu platesc nici ...
Intrebare: Pentru adaugarea indemnizatiei de mobilitate facem act aditional la CIM? Intentionam sa acordam indemnizatie de mobilitate pentro zona Bucuresti-Ilvov in suma fixa de X lei. Aceasta indemnizatie se declara in Revisal? Pentru deplasarile in alte zone decat cele pentru care acordam indemnizatie de mobilitate, putem acorda in continuare diurna?
Intrebare: Va rog sa ma ajutati cu informatii legate de urmatoarea speta. Unul dintre angajatii societatii noastre isi va desfasura activitatea la sediul unuia dintre clienti. Acest angajat are contract pe durata nedeterminata cu norma intreaga. Va rog sa imi spuneti daca in acesta situatie trebuie sa punem clauza de mobilitate in CIM-ul angajatului, sau este suficient sa facem un act aditional la CIM prin ...
Intrebare: Cum procedam in cazul in care un salariat lucreaza in mai multe locatii? Cum se redacteaza contractul individual de munca sau actele aditionale?
Intrebare: Va rugam sa ne indrumati in urmatorul aspect: Ce document trebuie intocmit in locul condicii de prezenta, pentru salariatii mobili - in cazul societatii noastre, soferi si agenti de vanzari ? Este suficienta o planificare intocmita la inceputul fiecarei luni, cu zilele de lucru, si semnata de catre salariati ? Cum ar trebui evidentiate orele de lucru, pentru a fi in regula in cazul unui control ...
Intrebare: Avem un angajator fara punct de lucru ce are salariati care lucreaza la sediul clientului sau la mai multu clienti diferiti pe parcursul unei luni. In cazul acesta, toti salariatii ce nu lucreaza la sediul angajatorului trebuie sa beneficieze de spor de mobilitate sau doar cei ce lucreaza la clienti clienti diferiti? Asteptam raspunssul dumneavoastra.