Gestionari. Cuantumul garantiei. Angajatori care pot retine garantie
Raspuns oferit de Rodica Mantescu
Specialist in legislatia munciiIntrebare: Pentru constituirea garantiei gestionarilor se iau in calcul maximum 3 salarii brute sau nete?
• Tip societate: S.A.
• Numar de angajati: peste 50 angajati
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Clic
aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor oferite de expertii PortalCodulMuncii.ro
De ce sa va inregistrati?
- Pentru a avea la dispozitie zeci de experti 24 / 7 / 365!
Pentru a avea acces (dupa activarea contului) la o baza de date cu peste 68.000 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca: legislatia muncii, asigurari sociale, salarizare, resurse umane.
Pentru ca accesul total in portal + consultanta personalizata va costa acum doar 2.140 + TVA = 2.247 lei
Pentru ca toate informatiile din portal sa va stea la dispozitie oricand si de oriunde!
Consultanta oferita de specialistii Portalcodulmuncii
Soft Legislativ EXCLUSIV pentru Departamentul de Resurse Umane/Salarizare - Legis Plus Legislatia Muncii. Poti consulta toate legile din domeniul legislatia muncii actualizate la zi de oriunde si oricand. Atentie, este singurul Soft Legislativ din Romania realizat Exclusiv pentru Departamentul de Resurse Umane/Salarizare la pretul de 3.220 lei (TVA inclusa)
Atentie la data valabilitatii intrebarii!
Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 26 iul 2024.
VIZUALIZATI INSTANT acest raspuns, platind prin SMS!
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Sau CLICK AICI pentru a alege varianta de Abonament pentru 3, 6 ori 12 luni.
Veti putea adresa intrebari in mod direct consultantilor si veti putea vedea toate intrebarile si raspunsurile din site.
Peste 700 de clienti folosesc zilnic site-ul nostru.
Newsletter PortalCodulMuncii.ro
Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul Portalcodulmuncii.ro si primesti cadou Raportul special "3 modele Editabile de Fise de Post si Evaluare"!
Intrebari similare din categoria Retineri din salariu
Intrebare: Multumesc dna Mantescu pentru raspunsul oferit la intrebarea referitoare la "Popriri multiple. Ordinea de prioritate. Modalitatea de stabilire", as avea nevoie inca de unele clarificari (reiau argumentul din intrebarea anterioara. Pentru pensia alimentara, executorul judecatoresc solicita indisponibilizarea cuantumului de 1/2 din venitul realizat, in conditiile in care salariatul are ...
Intrebare: In cazul unei persoane cu care societatea noastra are contract pe drepturi de autor, am primit o poprire. Se poate aplica poprirea ca in cazul contractelor individuale de munca?
Intrebare: Avem un salariat pentru care am primit de la un executor judecatoresc adresa de infiintare poprire pana la 1/2 din veniturile nete lunare (poprirea reprezinta pensie de intretinere) intre timp am primit inca o adresa de infiintare poprire, de la un alt executor (poprirea reprezinta un credit bancar). Cum vom proceda la retinerea din salariu? Vom retine 1/2 din venitul lunar si vom directiona suma ...
Intrebare: Pentru 1 salariat pentru care aveam in curs retineri datorate unui concurs de popriri in cuantum de 1/2 din salariu (creante fiscale & credit bancar) primim inca o notificare de executare silita, pentru datorii legate de intretinere (pensie alimentara). Dubiul nostru (intrucat nu putem indisponibiliza mai mult decat cel 1/2 din venitul net realizat) este cum procedam cu retinerea: - viram ...
Intrebare: Avem o angajata cu grad de handicap scutita de la plata impozitului pe salariu pentru care am primit o infiintare de popririe. Ea lucreaza 4 ore pe zi incaseaza un salariu net care depaseste cu putin jumatate din salariul minim net pe economie calculat fara facilitati pentru care putem calcula si retine poprire. Pentru ca legea este mereu in continua schimbare avem nevoie sa stim daca in cazul ...
Intrebare: Un executor judecatoresc ne-a trimis un titlu pentru infiintarea unei popriri pentru un salariat. Doar ca cererea pentru executarea silita se intemeiaza pe o decizie judecatoreasca pronuntata acum 7 ani, la data de 15.04.2014. Intrebarea este: aceste documente au termene de prescriptie? Adica, daca decizia este din 2014, noi putem sa trecem la infiintarea popririi?