Indemnizatia de mobilitate neimpozabila
Raspuns oferit de Rodica Mantescu
Specialist in legislatia munciiIntrebare: Am cateva intrebari/neclaritati referitoare la clauza de mobilitate si anume: clauza de mobiliate poate fi mai mare de 2.5 ori nivelul legal stabilit pentru indemnizatia de delegare si mai mica de 33% din salariul de baza corespunzator locului de munca ocupat (nu are alte avantaje care pot intra in acest plafon)? Este neimpozabila daca se incadreaza in aceste limite? Daca salariatul este in concediu de odihna, medical pe aceste zile se calculeaza indemnizatia de mobilitate?
• Tip societate: S.R.L.
• Numar de angajati: peste 50 angajati
• Cod CAEN: retail - 4765
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Clic
aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor oferite de expertii PortalCodulMuncii.ro
De ce sa va inregistrati?
- Pentru a avea la dispozitie zeci de experti 24 / 7 / 365!
Pentru a avea acces (dupa activarea contului) la o baza de date cu peste 68.000 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca: legislatia muncii, asigurari sociale, salarizare, resurse umane.
Pentru ca accesul total in portal + consultanta personalizata va costa acum doar 2.140 + TVA = 2.247 lei
Pentru ca toate informatiile din portal sa va stea la dispozitie oricand si de oriunde!
Consultanta oferita de specialistii Portalcodulmuncii
Soft Legislativ EXCLUSIV pentru Departamentul de Resurse Umane/Salarizare - Legis Plus Legislatia Muncii. Poti consulta toate legile din domeniul legislatia muncii actualizate la zi de oriunde si oricand. Atentie, este singurul Soft Legislativ din Romania realizat Exclusiv pentru Departamentul de Resurse Umane/Salarizare la pretul de 3.220 lei (TVA inclusa)
Atentie la data valabilitatii intrebarii!
Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 26 feb 2023.
VIZUALIZATI INSTANT acest raspuns, platind prin SMS!
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Sau CLICK AICI pentru a alege varianta de Abonament pentru 3, 6 ori 12 luni.
Veti putea adresa intrebari in mod direct consultantilor si veti putea vedea toate intrebarile si raspunsurile din site.
Peste 700 de clienti folosesc zilnic site-ul nostru.
Newsletter PortalCodulMuncii.ro
Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul Portalcodulmuncii.ro si primesti cadou Raportul special "3 modele Editabile de Fise de Post si Evaluare"!
Intrebari similare din categoria Clauza de mobilitate
Intrebare: Va rog sa ma lamuriti cu diferenta intre clauza de mobilitate si sporul de mobilitate. Exemplu 1. Am o societate care are cod caen 4941. Ce sporuri trebuie sa ii dau soferului angajat pe langa cel de week-end? Dar managerului de transport? 2. Am o societate care are cod caen 4120. Ce sporuri trebuie sa le dau angajatilor care lucreaza la beneficiari? Dar celor care lucreaza la punctele de lucru ...
Intrebare: Un SRL cu domeniul de activitate constructii, are santiere in mai multe judete din tara si doreste sa treaca in contractele de munca clauza de mobilitate. Indemnizatia nu se va calcula nici ca suma fixa si nici ca procent, ci in functie de nr de zile de mobilitate inmultit cu 57.5 lei, dar nu mai mult de 33% din salariul brut. Cum trebuie scris exact in contractul de munca aceasta indemnizatie? ...
Intrebare: Dorim sa facem un contract pentru un agent de vanzari care va lucra din Bucuresti (in regim de telemunca), societatea avand sediul in Brasov. De doua ori pe luna, angajatul se va prezenta la sediul firmei insa majoritar va lucra de acasa / va fi in deplasari. Dorim sa stim urmatoarele: 1. In contract dorim sa lasam ca locul de munca va fi la sediul firmei. 2. Vom intocmi un act aditional de ...
Intrebare: Tichete de masa a masa calda - indemnizatie de mobilitate Datorita specificului activitatii societatii noastre, fiind o firma de constructii cu mai multe puncte de lucru in tara, am inclus clauza de mobilitate in contractele individuale de munca ale unor angajati. Pentru a beneficia de indemnizatia de mobilitate, una dintre conditii este: Indemnizatia de mobilitate se cuvine daca deplasarea ...
Intrebare: In cazul unei firme de constructii, pentru sporul de mobilitate, avem un minim? Care este minimul ca valoare ce trebuie respectat si in ce conditii?
Intrebare: As avea urmatoarea intrebare: Un angajat cu functia de mercantizor care-si executa atributiile de servciu intr-un supermarket sau mai multe (se ocupa cu aranjarea marfurilor la raft in diverse magazine - unul sau mai multe) ar trebui sa aibe prevazuta in CIM clauza de mobilitate?