Prima zi de scoala nu este o zi libera
Raspuns oferit de Gabriela Dita
consilier juridicIntrebare: Prima zi de scoala este o zi libera pentru angajati? Din cate stiu a ramas doar la stadiul de proiect?
• Tip societate: S.R.L.
• Numar de angajati: peste 50 angajati
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Clic
aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor oferite de expertii PortalCodulMuncii.ro
De ce sa va inregistrati?
- Pentru a avea la dispozitie zeci de experti 24 / 7 / 365!
Pentru a avea acces (dupa activarea contului) la o baza de date cu peste 68.000 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca: legislatia muncii, asigurari sociale, salarizare, resurse umane.
Pentru ca accesul total in portal + consultanta personalizata va costa acum doar 2.140 + TVA = 2.247 lei
Pentru ca toate informatiile din portal sa va stea la dispozitie oricand si de oriunde!
Consultanta oferita de specialistii Portalcodulmuncii
Soft Legislativ EXCLUSIV pentru Departamentul de Resurse Umane/Salarizare - Legis Plus Legislatia Muncii. Poti consulta toate legile din domeniul legislatia muncii actualizate la zi de oriunde si oricand. Atentie, este singurul Soft Legislativ din Romania realizat Exclusiv pentru Departamentul de Resurse Umane/Salarizare la pretul de 3.220 lei (TVA inclusa)
Atentie la data valabilitatii intrebarii!
Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 04 sep 2024.
VIZUALIZATI INSTANT acest raspuns, platind prin SMS!
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Sau CLICK AICI pentru a alege varianta de Abonament pentru 3, 6 ori 12 luni.
Veti putea adresa intrebari in mod direct consultantilor si veti putea vedea toate intrebarile si raspunsurile din site.
Peste 700 de clienti folosesc zilnic site-ul nostru.
Newsletter PortalCodulMuncii.ro
Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul Portalcodulmuncii.ro si primesti cadou Raportul special "3 modele Editabile de Fise de Post si Evaluare"!
Intrebari similare din categoria Timpul de munca
Intrebare: Stim cu totii ca la un program de lucru de 8 sau 12 ore este obligatorie acordarea unei pauze de masa care de obicei nu este inclusa in programul de lucru (doar in cazul in care acest aspect este strict mentionat in CCM sau RI). Ma intereseaza concret: la un program de 8 ore, in pontaj se va trece (exemplu:) 08:00 - 16:30 si se va specifica 30 de minute pauza de masa? = salariatul este prezent 8 ...
Intrebare: Am un portofoliu un ONG -camin de batrani . ONG are 12 angajatii, acestia lucrand cate 12 ore pe zi, fac si ture de noapte, lucrand si in weekend. Pentru turele lucrate in weekend primesc spor de weekend. Am primit foia de prezenta (e atasata ) pentru luna Noiembrie dar nu sunt sigura ca e intocmita corect. Am rugamintea sa ma ajutati in aceasta speta: - care sunt documentele ce trebuie intocmite ...
Intrebare: Avem nevoie urgent de un raspuns la urmatoarea speta. Avem un angajat cu norma partiala de 25 ore pe saptamana. Va rugam sa ne comunicati daca repartizarea timpului de lucru INEGAL se poate aplica si In cazul CIM cunorma partiale sau numai in cazul CIM cu norma intreaga. De asemenea va rog sa ne spuneti daca in cuprinsul actului aditional/cim este obligatoriu mentionarea intervalului zilnic ...
Intrebare: Daca un salariat, care nu este angajat de noapte, a prestat intr-o luna 13 ore de noapte, cum trebuie sa i le platesc?
Intrebare: In cazul programului de 4 schimburi, cand un angajat nu a realizat norma lunii, cum este corect sa fie platit: la norma lunii sau la numarul de ore lucrate efectiv in luna respectiva? Iar cand depaseste norma lunii? Poate fi corecta folosirea unui depozit de timp pentru echilibrarea orelor de la o luna la alta?
Intrebare: In cazul CIM cu timp de munca inegal, unde se face planificare pe ture la inceput de luna; cum se planifica ziua de sarbatoare legala: in norma de lucru din luna respectiva sau peste norma lunii respective? Ex. luna noiembrie (30.11): in norma lunii de 168 ore sau peste norma lunii (168+8)? Dar pentru luna august (15.08) - in norma lunii de 184 ore sau peste (184+8)?